ریزش موی سکه

ریزش موی سکه دارم آمپول میزنم درست میشه بعد یک مدت یک جای دیگ شروع به ریزش میکنه دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کرد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام درمان های مختلفی برای ریزش موی سکه ای وجود دارد که اگر تزریق �ثیر کافی نداشت می‌توان به ترتیب درمان های دیگر را انجام داد بنابراین لطفاً به متخصص پوست مراجعه کنید درمان های دیگر برای شما انجام شود