لجبازی کودک دو ساله

سلام خسته نباشید. پسر من حدود یک ماهی میشه لجباز شده، البته نمیدونم واژه درستی است یا نه، وقتی کاری را ازش می‌خوام انجام نده توجهی نمیکنه، گاهی اوقات حواسش را پرت میکنم ولی بعضی اوقات حواسش پرت نمیشه و اون کار را تکرار می‌کنه تا حدی که داد میزنم و بغلش میکنم

رفتار درست برخورد باهاش چیه؟

ممنون از راهنمایی شما.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
باتوجه به توضیحات مختصری که ارائه کردید، احتمال میدم که مربوط به دوره ی رشدش باشه یا اینکه یک عامل دیگری مثل تولد یک خواهر یا برادر زمینه ساز بروز این رفتار شده.
که در حالت اول باید کمی به او زمان داد تا این دوره را بگذراند و همچنین در سایر حالتهای دیگر هم به نظرم مدارا کردن با کودک مناسب تر است.چون بچه ها مثل ما بزرگترها درکی از لجبازی ندارند‌