سلام و خسته نباشید مدتی پیش آزمایش قند ۳ ساعته دادم و تشخیص داده شد که دیابت بارداری دارم( ناشتا ۹۳ _ ساعت اول ۱۹۸ _ساعت دوم ۱۸۲ _ساعت سوم ۱۵۹ ) و به تشخیص دکتر غدد قرار شد رژیم غذایی بگیرم و فعالیت بدنی .

من این کار ها رو کردم و به تشخیص پزشک مدت ۱ هفته قند ناشتا و دوساعت بعد از صبحانه و ناهار و شام رو چک کردم که خدا رو شکر همگی خوب بودند

آیا نیاز هست که باز هم رژیم بگیرم ؟

و اینکه حقیقتش من در مدتی که قندم رو چک میکردم سه روز آخر به روش قبل رژیم خودمو تغذیه میکردم چون با رژیم خیلی گرسنه میموندم اما باز هم قندم نرمال بود آیا میتونم این رویه رو ادامه بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

دیابت بارداری را باید به روشی درمان کنید. اولین اقدام رژیم است و اگر با رژیم ،قندها نرمال باشد باید ادامه یابد.

اگر رژیم جواب ندهد و یا با رژیم،گرسنه بمانید یا لاغر شوید،باید انسولین شروع شود