برادر معتاد و داشتن خواستگار

سلام. من یه خواستگار خوب دارم که از نظر موقعیت اجتماعی، تحصیلات و کلا همه چی عالیه و آدم سرشناسی محسوب میشه. از طرفی خانواده منم خوب و بی حاشیه و محترم اند به جز برادر کوچیکم که یه جورایی از خانواده طرد شده و حتی فکر میکنم معتاد هم باشه و سالهاست که باهاش حرف نزدم. نمیدونم باید قضیه برادرم رو به ایشون بگم یا نه. میترسم که روی نظرشون درباره من تاثیر داشته باشه. و اصلا از نشون دادن برادرم به ایشون خجالت میکشم . از طرف دیگه میترسم بعدا بگن باید این موضوع رو به ما میگفتی . نمیدونم باید چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر .مسائل گذشته مربوط به خود شخص تا اونجایی که با زمان حال تداخل نداشته باشه نیاز به گفتن نیست .ولی راجع به برادری که از خانواده شماست و بعد متوجه میشه صحبت کنید نیازی نیست همه مساله رو توضیح بدید ولی تا حدودی اشاره کنید.مشکلات شخصی برادرت و نباید قضاوت بشه و اگر قراره بخاطر این موضوع افکارش نسبت به شما تغییر کنه بهتره راجع به ازدواج بیشتر فکر کنید.موفق باشید