انتقال دیابت از پدر به بچه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 60 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام؛ همسر من دچار دیابت نوع یک است که در سن ۸ سالگی دچار آن شده است؛ خودم کاملا سالمم

پسرم ۳سال و نیم داره؛چند درصد احتمال گرفتن به دیابت در پسرم وجود داره؛ در ضمن وزن هنگام تولدش ۴/۵ کیلو بوده.

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر وزن نوزاد شما هنگام تولد۴/۵ بوده، یحتمل شما نیز در دوران بارداری قند بالا داشته آید!!!

اینکه چند درصد احتمال ابتلا وجود دارد را دقیقا نمیتوان گفت.

ولی دیابت همسر شما از نوع ارثی بوده است.

تجربه شما

بنظرم دیابت یک بیماری ارثی هست.و شاید در بزرگسالی مبتلا بشه بهش شایدم نشه. البته از الان میتونین پیشگیری کنین. مواد قندی زیاد نخوره