زمان آزمایش خون بارداری

77 بازدید 1 تبادل تجربه

برای ازمایش خون بارداری چقد باید از موعد پریود بگذره؟ با 3روز تاخیر جواب میگیریم؟اگه باردار باشم نشون میده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله موعد قاعدگی کفایت میکنه
اما جهت اطمینان میتونید تا 7 تا 10 روز بعد موعد قاعدگی آزمایش بدهید

تجربه شما

سلام. الان هفته یازدهم بارداری هستم. بعضی وقتا یکمی زیر دلم درد میگیره. و استخون پشت کمرمم درد میگیره. اینا طبیعیه؟

@سحر171088

سلام دوست عزیز در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی در دوران بارداری و بزرگ شدن رحم این دردها که گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد  موفق باشید.