گردن پسرم مشکلی دارد؟

سلام.پسرم سه ماه تمامه.تازه متوجه شدم به سمت چپ سرش رو برنمیگردونه،برا آروغ یا بغل کردنی سرش رو گاهی رو شونه ام برنمیگردونه چپ ولی رو زمین و رو تخت اصلا،اگر از چپ صداش کنم فقط با نگاهش دنبالم میگرده سرش روبر نمیگردونه ، دیگه اینکه ماه قبل رو شکم گذاشتنی کمی سرش رو بلند میکرد الان که میتونه چند میلیمتر بلند کنه،بلند میکنه صورتش رو میده سمت راست ،دیگه سرش رو بلند نمیکنه.ولی از رو تخت بلند کردنی یا به شکم رو دست گرفتنی سرش رو بلند میکنه.آیا پسرم مشکل داره؟لطفا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اگرچرخش سر در دوطرف قرینه نیست میتواند پاتولوژیک و نشانه بیماری در منطقه عصب_عضله گردن باشد. نیاز به ویزیت متخصص کودکان دارد.