برنامه غذایی برای چاق شدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 380 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام.وقت بخیر.طبق آزمایش دو هفته پیش که انجام دادم تری گلیسیرید۲۴۱ و کلسترول ۲۲۵ و LDL134 و FBS 102 هست.یعنی چربی بالا و قند لب مرز

من اصلا اضافه وزن ندارم بلکه قصد دارم یکم چاق تر بشم.چجور تغذیه ای باید داشته باشم تا علاوه بر رعایت و کنترل چربی،چاق هم بشم؟

سوال دومم آیا در کنار مولتی ویتامین، هفته ای یکبار ویتامین دی مشکلی بوجود میاره؟ تشکر.

باردار هم نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام . لطفا قد و وزنتان را به ما اطلاع دهید.

تجربه شما

سلام  من میخواستم اشتهام زیادشه فارماتون رو توصیه کردن آیا خوبه 27 سالمه متاهلم 160 قدم 50 کیلوم  بچه هم ندارم  بدنسازی هم کار میکنم

سلام .قد ۱۶۰  وزن ۵۷