رسیدن به ارگاسم در رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 569 بازدید 1 تبادل تجربه

خسته نباشید. من در رابطه با همسرم با تموم کارایی که ایشون  انجام میدن با دخول ارضا نمیشم و میدونم که طبیعیه اما فقط  خودم باید کلیتوریس رو تحریک کنم تا ارضا بشم یعنی در هنگام دخول خودم تحریک کنمش و به دست شوهرم ارضا نمیشم. آیا این که با دست خودم و خودم تحریکش کنم و همزمان با دخول به ارگاسم برسم اشتباه است؟ و به نوعی خودارضایی محسوب میشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
خیر دقیقا کار درستی را انجام می دهید. در اوایل ازدواج ارگاسم واژنی در اکثر بانوان اتفاق نخواهد افتاد. ارگاسم چیزی است که به تدریج یاد خواهید گرفت. بهتر است همین کاری را که انجام می دهید با پوزیشنی که شما بر روی همسرتان قرار دارید انجام دهید. یعنی شما در روی ایشان قرار بگیرید. دخول انجام دهید. و با مالش کلیتوریس و دخول همزمان به ارگاسم برسید. خواهید دید که به تدریج بدون مالش کلیتوریس ارضا می شوید

تجربه شما

سلام

بله هرکاری که انسان با دست خودش برای تحریک و ارضا انجام بده خودارضایی محسوب میشه و حرامه و از گناهان کبیره محسوب میشه.