آسیب دیدن بکارت دختر دو ساله

سلام. دختر من دو سال و سه ماهه هست توی حمام افتاد روی لبه وان شروع کرد گریه دست زدم متوجه شدم که یکم خون اومده. بردم دکتر گفت بکارتش یکم آسیب دیده . این معاینه دکتر ضرر نداشته براش؟ موجب شل شدن بکارت نشده؟ آسيبش بیشتر نمیشه؟ دستشویی رفتنش و ببخشید مدفوع کردنش موجب بدتر شدنش نمیشه؟ دخترم مهد می ره شستشو توسط مربی ها و ... بدترش نمی کنه؟ شما تا حالا بچه در این سن دیدی برای معاینه بیارن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بله، ممکن است در این سن هم برای معاینه مراجعه نمایند.
معاینه پزشک ضرری ندارد.
پارگی و آسیب ارتباطی به اجابت مزاجش ندارد.
شست و شو نیز آسیب وارد نمی کند.
برای اطمینان به پزشک دیگری هم ببرید، با افتادن مگر اینکه جسمی وارد نشده باشد، آسیبی رخ نمی دهد.