تغییر سریع دمای بدن

سلام و وقت بخیر. بدن من با خوردن مواد غذایی و نوشیدنی که سرد یا گرم هست سریعا به دمای اون نوشیدنی واکنش میده. مثلا اگه یک فنجون چای گرم بخورم به سرعت بدنم گرم میشه و حالت گر گرفتگی بهم دست میده حتما باید خودم و در معرض هوای سرد قرار بدم و به همین ترتیب اگه یه لیوان نوشیدنی خنک بخورم سردم میشه و تا یکی دو ساعت دستام یخ میشه و بدنم میلرزه و این درحالیه که محیطی که من درش قرار دارم اصلا تغییری نکرده و این واکنش من صرفا واکنش به دمای نوشیدنی هست. می خواستم از محضرتون بپرسم آیا این واکنش طبیعی هست؟ اطرافیان میگن بدنت ضعیفه به خاطر همونه، آیا این درسته حرف که به خاطر ضعف بدنیم یه همچین اتفاقی میفته یا نه؟ سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
بسیاری از افراد مانند شما هستند که علت خاصی ندارد و بیماری هم محسوب نمی شود. بهترین کار اینست نوشیدنی های متعادل با دمای محیط را مصرف نمایید.