تلاش برای بارداری بدون آی وی اف

سلام. من ۳۱ سالمه تو دهمین ماه اقدامم هستم. شوهرم سالمه. من pco هستم و سابقه پرولاکتین بالا دارم که با قرص فعلا پایینه پریودام منظمه دکترم گفته دو سه ماه دیگه باردار نشدم باید برم مرکز ناباروری برای ivf.

من تازه این ماه برای اولین بار میخوام برم سونوی میانه سیکل و آمپول زدن و این ماه لتروزول هم شروع کردم

میخوام بدونم آمپولها و لتروزول رو برای چند ماه میشه ادامه داد نمیخوام زود برم ivf. من که سنم زیاد نیست دیدم بعضی ها ۳۵ سالگی بچه میارن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

  سلام
ملاک ما وضعیت هورمونی شماست نه سنتان. البته چون پی سی یو هستید گاهی باید زودتر مداخله کرد تا زمان را از دست ندهیم پس به پزشکتان اعتماد کنید و به موقع مراجعه کنید. تا یکی دو سیکل میتوانید درمان دارویی را با توجه به شرح حالتان امتحان کنید. روز خوش