خونریزی لانه گزینی

سلام و خسته نباشید. من ۳۰سالمه دو تا بچه دارم سه روزه به جای این که پریود بشم ترشحات قهوای چسبناک دارم امروز هم کمتر شده جلو گیری طبیعی داشتم امکان داره پیش بیاد که پریود اینجوری باشه یاحاملگیه؟ چون شنیدم که خون ریزی لانه گزینی در حد لکه است و رنگشم صورتی. لطفا راهنمایم کنید تا حالا پریود اینجوری نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، جلوگيری طبيعی روشی مطمئن نيست. اگر نزديک زمان پريودتان است ، احتمالا بخاطر عوامل هورمونی يا استرس و... لكه بينی قبل از پريود براتون ايجاد شده است.

خير اين علامت موثری در بارداری نيست.