با سلام..

هفته 17 بارداری هستم (ivf). سه ماه قبل از بارداری آزمایش خون دادم که  در آن FBS 103 بود و فاکتور اول GTT نیز 101 ، دو فاکتور بعدی نرمال بود (اونموقع دکتر اشاره ای به مشکل قندم نکرد، گویا اونقدر مهم نبوده که تلنگری داده بشه!)

خیلی اتفاقی هفته قبل حین مراجعه به دکتر دیگری، متوجه شدم که قندم مختل بوده ولی اطلاعی از این موضوع نداشتم

مجدد آزمایش قند تکرار شد و منتظر نتیجه ی جدید هستم

آیا ممکن است در این مدت اتفاقی برای جنین افتاده باشد ؟

افزایش وزن قابل توجهی نداشتم، مصرف کربوهیدارات ساده قند، شکر، نوشابه، ژله خیلی کم داشتم

میوه و خرما نسبتا زیاد استفاده میکردم، نان هم معمولا سبوس دار نبود

خیلی نگرانم

زمان خاصی برای ابتلا به دیابت بارداری وجود دارد؟ چه زمان برای تست آن درخواست انجام آزمایش داده میشود ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

اگر الان قند بالا باشد،تشخیص دیابت بارداری نیست.بلکه معنی این است که شما دیابت نوع دوم دارید که در این آزمایش معلوم شده. دیابت بارداری ،یعنی فردی که قند نداشته و در هفته۲۰ به بعد دچار قند شود.هر دو نیاز به درمان دارند.

دیابت نوع ۲،نیاز به انجام اکو قلب جنین و سونوی آنومالی دقیق دارد.