بی توجهی به گریه نوزاد

نوزاد 7 ماهه ای دارم که از همه نظر نرماله. گاهی وقتا که گریه میکنه متوجه نمیشم چی میخواد. مثلا شیر خورده، جاش تمیزه و مشکلی نداره اما غر غر میکنه. حتی بغلش هم میکنم غر زدنش تموم نمیشه. میدونم ممکنه بخاطر دندون هاش باشه و بی حوصله هست اما گاهی وقتا چند دقیقه گریه میکنه و من واقعا نمیدونم باید جکار کنم برای همین گاهی ممکنه غر زدنش به گریه تبدیل بشه و بعدچند دقیقه من بغلش میکنم. میخواستم بدونم این وقفه اشکالی داره؟ کلا اگه به گریه نوزاد چند دقیقه بی تفاوت باشیم، حالا کار داشته باشیم یا ... از لحاظ روانی تاثیری روی بچه میذاره؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
راه ارتباط نوزاد و کودک گریه است یعنی کودک با گریه خواسته اش را نشان می دهد مثلا شیر می خواهد، پوشکش کثیف است، دل درد دارد و...
بنابراین بی تفاوتی و تنها گذاشتن کودک هنگام گریه درست نیست بویژه تا قبل از یکسالگی.
وقتی گریه می کند با کودک صحبت کنید و جملات محبت آمیز بگویید و در آغوش بگیرید و نیاز کودک برطرف سازید.