نفرین و بددهنی همسر نسبت به خانواده من

وقتی با همسرم دعوام میشه خیلی به خانوادم بد و بی راه میگه نفرین میکنه پدرمو پدرم یک آدم خیلی عالی هستش از هر لحاظ ولی انقدر شعور شوهرم پایینه همیشه تو دعوا هر چی از دهنش درمیاد میگه بعد هم میاد میگه ببخشید تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن‌! به نظرتون چیکار کنم همه آرزوشون بود پدر زنی مثل بابای من داشتن حالا این شده وضع ما به خدا انقدر عصبی میشم اسم بابام و مادرمو میاره که میخوام هم اونو بکشم هم خودمو میگید چیکار کنم. میگه دوست دارم داماد عوضی گیر بابات بیاد بابات دق کنه مادرت عزادار بشه خواهرت به خاک سیاه بشینه... از این حرفا میزنه چیکار کنم تو رو خدا بگید؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام دوست عزیزم.. به نظر میرسه همسر شما نسبت به خانواده شما بسیار عصبانی و خشمگین هستند. این خشم میتونه از یک جایی در روابط بین همسرتان با خانواده شما شروع شده باشه یا اینکه به مسائل بین ارتباط خودتان مربوط باشد. سعی کنید ریشه مساله را پیدا کنید ، و اگر ممکن هست برای حل موضوعاتی که باعث ایجاد این کدورتها در همسر شما شده قدم بردارید. پدر شما انسان عالی هستند ولی بهتر هست انتظاراتی که همسر شما دارند هم جویا شوید، به میزان توجهی که نسبت به همسر خود دارید توجه کنید و اگر همسر شمادر سایر زمینه ها هم همینطور پرخاشگر هستند به یک مشاور حضوری مراجعه کنید و برای کنترل خشم در دعوا از ایشان کمک بگیرید.