شربت مولتی ویتامین در بارداری

با سلام و عرض خسته نباشید من در هفته 12 بارداری هستم قرص هايی که می خورم ديميترون و يدوفوليک هست خیلی کم اشتها شدم و هنوز حالت تهوع دارم میتونم برای افزایش اشتها از شربت مولتی ویتامین استفاده کنم؟ حالت تهوع کی تموم ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
کمی بیشتر صبر کنید بهتر است بعد از هفته ۱۶ مصرف آنها را در برنامه خود بگذارید. با کمتر شدن ویار تا یکی دو هفته دیگر حالتان بهتر میشود از تغییر روش پخت غذاها، میوه و سبزیجات بیشتر کمک بگیرید. روز خوش