سونو آنومالی و سن جنین

57 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین. من ۱۹ هفته و ۱ روز رفتم آنومالی که مشخص شد ۲۰ هفته و ۱ روزمه .ولی من دقیق میدونستم که ۱۹ هفتمه چطور میشه یه هفته جلو بیفته؟ بعضیی ها میگن رشد جنین زیاد بوده. مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
تفاوت سونوگرافی و تاریخ قاعدوی تا دو هفته مشکلی نداره چون سونوگرافی براساس مولفه هایی مثل طول جنین سن بارداری را تخمین میزند نگران نباشید

تجربه شما

سلام خانوم دکتر خواهش میکنم جواب بدین .

من تموم آزمایشام تا هفته ۱۷ بارداری سالم بود ۱۷ هفته رفتم آنومالی گفتن باز همه چی خوبه فقط یه اکوژن دربطن چپ قلب جنین مشاهده شد بعد رفتم اکو گفتن هم بطن چپ هم راسته گفتن آمینو سنتز کن منم بخاطر ریسکش رفتم سلفری منتظر جوابشم آیا مشکل خاصی بچم داره؟ یا خود ب خود رفع میشه؟