گذشته همسرم ذهنم را آشفته کرده است

سلام. همسر من خیلی مهربونه خیلی هم به فکر آینده و زندگیمونه،اصلا اهل صحبت کردن یا اینجور بگم اهل حرف زدن های جدی نبود بیشتر اوقات شوخی و خنده، ولی الان یک چند وقتی انگار اعتمادش نسبت بهم بیشتر شده بیشتر راجع به تصمیماتش یا کارهایی که انجام داده صحبت میکنه. ولی دو دفعه ازمهمونی های دوران مجردی که دختر هم تو جمعشون بوده صحبت کرده یا از زن هایی دیگه صحبت کرده .روزی که حرف زدیم واسه ازدواج بهم گفت میخوام با هم رفیق باشیم،ولی من خیلی میریزم به هم درسته هر آدمی تو گذشته اش یه اشتباهاتی انجام داده ولی ذهنم رو درگیرمیکنه از یک طرفی هم میترسم بهش بگم که ذهنم رو درگیر میکنه یک جورایی دیگه راجع به چیزای دیگه هم باهام صحبت نکنه ،لطفاراهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همسرتون فرمودند دوست دارند با هم دوست باشید و به نظر میرسه همسرتون نیاز داره با شما صمیمی باشه و احساس نزدیکی بیشتری داشته باشه اما شما از بعضی از صحبت های ایشون در رنج هستید به شما توصیه می کنم در فضایی صمیمی در مورد این رنج خود با همسرتون صحبت کنید تا ایشون متوجه  رنج شما بشند به نظر میرسه شما به علت نگرانی که دارید نمی گذارید همسرتون از ناراحتی شما اطلاع داشته باشه و این در طولانی مدت ممکنه رابطه شما رو تحت تاثیر قرار بده