مسمومیت بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 142 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من دچار کم کاری تیروئید هستم. هفته ای پنج عدد قرص میخورم. چند سال پیش کم کاری تیروئید رو درمان کردم و خوب شدم. ولی در اوایل بارداری با آزمایش متوجه کم کاری شدم و تحت نظر پزشک قرص لووتیروکسین رو میخوردم. که البته با این که سریع خوب شدم ولی دکتر گفت باید تا آخر بارداری قرص هارو مصرف کنم. ولی دچار مسمومیت بارداری شدم و بچم در اول هفته 36 به دنیا اومد. میخواستم بدونم این کم کاری تیروئید  ربطی به مسمومیت بارداری داره یا خیر؟ و این که در بارداری بعدی چه میزان امکان مسمومیت بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
کم کاری تیروئید جزو عوامل خطر مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی ) نیست ولی احتمال ابتلای مجدد در بارداری بعدی افزایش پیدا میکنه و شما حتما باید سه ماه قبل بارداری تحت نظر باشید سپس باردار بشید و در طول بارداری هم نیاز به کنترل دقیق میباشد