پول دوستی بچه ها

34 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسرم ۸ سالشه دو تا داداش کوچکتر از خودش هم داره، حدودا یک سالی هست که پول دوست داره و علاقه نشون میده.یعنی اینکه دوست داره پول داشته باشه،اما از اول امسال شدت بیشتری پیدا کرده و بیشتر علاقه داره که داشته باشه و کلا خرید کردن رو دوست داره حتی خرید آب، من پول تو جیبی بهش میدم ،قلک داره و یادش دادم پولشو اگر دوست داشت در کیف پولش بذاره و پس انداز کنه، بعضی اوقات با پدرش برای خرید میرن و مثلا اگر چیزی دوست داشته باشه یا پول طلب کنه بهش میدن،ولی گاهی اوقات دیدم پول داداش کوچکتر شو برمی داره حالا یا خرج می‌کنند یا می‌ذاره تو کیفش،این بار با داداشش رفتن سر پول مامان جون و برداشتن،البته بعد برگردوندن،چه راهکاری پیشنهاد میکنید که دیگه این اتفاق نیفته؟متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام
معمولا بچه ها بخاطر تقلید از والد همجنسشون (پدر) و کارهایی که ایشون میکنه مثل خرید و خرج کردن پول،دست به این کارها میزنند
حتما بهش پول توجیبی بدید
حتما مدیریت مالی مثل پس انداز و صبر کردن برای رسیدن به اهداف را برایش با مهربانی توضیح دهید
هنگام خرید حتما از وجودش کمک بگیرید و حساب و کتاب را یادش بدید
در مورد بی اجازه پول برداشتن که کار بدی هست،غیر مستقیم و در قالب داستان،برایش آموزشهایی داشته باشید .لقب دزد به هیچ عنوان به او ندهید.
موفق باشید