آمپول اچ سی جی را زود زدم اشتباهی دیروز رفتم سونو شدم چند تا فولیکول دوازده و چهارره و پانزده داشتم روز یازدهم سیکلم دکترم گفت بازم آمپول اچ ام جی بزنم تا شنبه و برای راحتی خودم که داروها رو باهم بخرم آمپول اچ سی جی هم نوشت و من داروها رو خریدم وقتی رفتم آمپول بزنم هول کردم و به جای اچ ام جی اچ سی جی ر زدم حالا چی میشه چیکار کنم انیدی هست؟ی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اين سيكل ديگر آمپولی تزريق نكنيد و تا حدود روز ٢٠ سيكل يک شب در ميان تماس جنسی داشته باشيد

اگر باردار نشديد و دوباره پريود شديد در قاعدگی برای شروع مجدد داروها به متخصص زنان مراجعه كنيد