سلام.دخترم سه ماه و نیم هست.

شیرخشک ببلاک ای ار میدادم.ولی فقط تو خواب میخورد.تو بیداری اصلا نمیخورد.

شیرخشکشو عوض کردم اپتامیل دادم نخورد.

نان دادم بهتر بود.ولی خیلی خیلی کم میخوره شاید ۳۰۰ سی سی هم تو طول روز نمیخوره.

قبلا ببلاک ای آر و تو خواب میخورد الان دیگه هیچ شیری نمیخوره. نه تو خواب نه تو بیداری. چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳ ماه و نیم جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

بايد معاينه بشه ممكنه علت شير نخوردن مشكلی در دهان يا جای ديگه باشه.

اگر معاينه نرمال باشه تو اين سن بعضی بچه ها اعتصاب ميكنن و ممكنه جزء اون دسته باشه

تجربه شما

دختر منم دقیقا از دوماهگی شیر نمیخورد البته من شیر خودم رو میدم بعد متوجه خوردم بخاطر داروی بدمزه ای هست که بهش میدادم به مرور از شیر زده شد چون فکر میکرد هرچی میخوره بدمزه هست ولی به مرور با صبر خوب شده