با سلام، تقریبا از هشت ماه پیش در طول شب که چند باری برای شیر دادن به نوزادم بیدار میشدم میدیدم دستام یا پاهام خوابه و بعدش تا چند دقیقه بی حس بود البته اینو بگم که اعصابم به خاطر اذیتهای زیاد پسر 5 سالم و افسردگی درمان نشده بعد از تولد بچه دومم خیلی ضعیف شده بود،متخصص مغز و اعصاب که رفتم گفتن از اعصابه و 3تا دارو دادن (پرفنازین، پرگابالین، سرترالین) و دو ماه بعدش که مجددا رفتم دوز داروها رو دو برابر کردن که من کلا 6 ماه دارو خوردم و داروهام که تموم شد سر خود قطع کردم،مدتی هم که دارو میخوردم کامل خوب نشده بودم ولی بهتر از قبل بودم الان هم بعضی وقتا طول شب که بیدار میشم دستام خوابه و بعد 2،3 دقیقه خوب میشه، آیا نیاز هست دوباره برم پیش متخصص؟ پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. هرحالتی که باعث اختلال در عملکرد فردی، اجتماعی، شغلی شخص شود اختلال محسوب شده و نیازمند درمان است.

درمورد شما هم اگر این حالت صدق میکند نیازمند مراجعه هستید ولی اگر اذیت نمیکند خیر.

به نظر من بهتر بود داروهایتان را سرخود قطع نمیکردید و از یک روانپزشک کمک می خواستید.