تهمت زدن همسر

سلام من

من 9 ماه که رفتم سرخونه زندگیم. من پدر و مادرمم فوت شدن و ازدواجم به صورت سنتی هستش. در این 9 ماهه هر چیزی تموم میشه همسرم میگه تو دزدی کردی دادی به خانوادت. اینم بگم با خانوادم لج هستن. احساس میکنه اونا دخالت میکنن ولی بنده های خدا اصلا کاری ندارن. از وقتی رفتم سرخونه زندگیم بهم گفته یکی از برادرت نباید بیاد خونمون اگه بفهمم من میدونم با تو. اینم بازم بگم تو دوران عقد مهریمو کرد 14 تا یعنی گفت 100 تاشو باید ببخشی تا من بفهمم منو بخاطر خودم میخوای نه پولم. گفتم چشم . حالا نمیدونم چیکار کنم؟ هر چیزی تموم میشه میگه دزدی میکنی میبری میدی به خانوادت. واقعا موندم. هر چی میگم بابا من نکردم دزدی میگه نه تو دزدی. بخدا میره سیب یا میوه میخره به تعداد یا دونه ای میخره و حساب میوه ها رو ازم میکشه بیرون نمیدونم چیکار کنم.؟تو رو خدا کمکم کنید.اینم بگم من خودمم کارمندم و کارت حقوقم رو همسرم ازم گرفته و حتی کارت ملی و شناسناممو هم گرفته. همشم به من میگه من تورو دوست ندارم و من از سر تو زیادی هستم.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام . دوست عزیزم از شما میخواهم که در اولین فرصت از یک مشاوره حضوری کمک بگیرید تا بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید. واقعا شرایط سختی دارید . شما کاملا تحت کنترل و ان هم کنترل بیمار گون همسر خود قرار دارید و به این شرایط هم تن داده اید. شما یک دختر کم سن و سال و بی دست و پا نیستید. پس چرا این شرایط سخت را قبول کرده اید؟  گفتید که کارمند هستید و حتی کارت حقوقی و شناسنامه تان هم دست ایشان است. یعنی از کمترین حقوق خود هم محروم هستید و در نهایت تحقیر هم میشوید و میشنوید که ایشان از سر شما زیاد هم هست. آیا این شما نیستید که این شرایط را پذیرفته اید؟ ایا این شما نیستید که تحقیر و تخریب و ویرانی را به روان خود پیش کش میکنید؟  قبول. همسر شما بیمار. ایا رفتاری که شما برای تخریب خود در پیش گرفته اید سالم است؟
پس اگر از این شرایط ناراضی هستید اقدامی کنید. ازکمک  یک روانشناس بهره بگیرید. موفق باشید.