با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر. من همیشه دوره های قاعدگی منظمی داشتم اما الان 3 ماهه که پریود نشدم و قطع شده. تمام آزمایشات از جمله تیروئید. چربی و قند و پرولاکتین نرمال بوده.اما جواب در سونو تنبلی تخمدان دیده شده و فاقد کیست بوده. متخصص زنان مراجعه کردم و قرص متفورمین رو نوشت. آیا احتمال یائسگی زودرس وجود داره؟ در ضمن 1ماهه پیش دوتا آمپول پروژسترون زدم و فایده ای داشت. نظر دکتر بر این بود که با این آمپول پریود نمیاد و فایده ای نداره. روش جلوگیری هم با قرص ال دی بوده همیشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مشکل شما از عوارض مصرف قرص  ال دی است نگران نباشید ربطی به یائسگی ندارد بهتر است ورزش کنید و از داروهای گیاهی قاعده آور و متفورمین  استفاده کنید موفق باشید.