افسردگی و اذیت کردن های همسر

سلام من مشکلم الان همسرم هست مدتی خیلی افسرده و عصبی و علتش هم به خاطر مشکلات کاری هست

البته به نظر من به خاطر اخلاقای بدی که داره هست شدیدا ایراد گیره و لذت میبره از ایراد گرفتن از دیگران و مدتی بود که این رفتارش خیلی زیاد شده بود من کنار میام با این قضیه و خیلی مشکلی ندارم چون در واقع جوری رفتار میکنم که به اصطلاح اتو دستش ندم منتها بقیه آدما که مثل من نیستن مثلا فکر میکنم با همکارانش هم همینطور بوده و اونها هم مرد هستن و طبیعی که واکنش و عکس العمل نشون میدن و غرورشون قبول نمیکنه این رفتارو هم ازش دور میشن هم رفتارای بدی باهاش دارن

مدتی بود که در کارش مدام پیشرفت میکرد البته تواناییهاش رو انکار نمیکنم ولی مغرور شده بود و همکارانش هم واکنش نشون میدادن

خلاصه اینکه الان جوری شده که هیچکس رو دور خودش نداره و تنهاست و شدیدا افسرده در دانشگاه تدریس میکرد که اون رو هم گذاشته کنار میگه به هم میریزم و نمیتونم

هیچ دوستی نداره همش دلش میخواد تو خونه و پیش من باشه من هم خب اذیت میشم ولی تحمل میکنم سردرد زیاد داره و زود عصبی میشه مثلا وقتی میریم بیرون و من به پسرم اصرار میکنم که کلاهشو سرش بذاره و اون گوش نمیده شدیدا به هم میریزه به خاطر این موضوع کوچیک دلش میخواد بیرون بریم و میریم ولی خیلی اذیتم میکنه چیزی نمیگم لبخند میزنم همراهیش میکنم در سرما میگه بریم کوه میرم باهاش ولی سردم میشه و رفتاراش رو هم مدام باید صبور باشم و تحمل کنم به پسرم هم دائم گیر میده اونقدر که پسرم از مدرسه میاد خوشحاله که باباش خونه نیست و با خیال راحت میتونه کارتون ببینه منم صبح که بیدار میشم از ذوقم که خونه نیست و چند ساعتی راحتی دیگه خوابم نمیبره و از نبودش لذت میبرم

اینم بگم که من عاشقشم و خیلی دوستش دارم اونم همینطور ولی مدتی که اینطوریه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید. ببینید یک مطلبی را به طور کلی لازم است که بپذیرید و آن این است که ما انسان ها تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم دیگری را تغییر دهیم اگر او بد‌ترین رفتار‌ها را انجام دهد ،غیر منطقی ترین کارها را انجام دهد، باز هم ما نمی‌توانیم او را تغییر دهیم. هیچ چوب جادویی هم برای تغییر وجود ندارد .با هر کسی هم که در این رابطه صحبت کنیم هر چقدر هم که حرف ما منطقی و درست باشد ،باعث نمیشود که طرف مقابل ما تغییر کند .بنابراین ما فقط می توانیم برای خودمان انتخاب کنیم که دوست داریم چگونه زندگی کنیم. شما باید اینگونه فکر کنید که همسر من این شکلی است و این ویژگی ها را دارد حالا من می خواهم چه کار کنم؟ شما میتوانیدانتخاب کنید زندگی تان را با او ادامه ندهید یا می توانید انتخاب کنید که به ایراد گرفتن های او توجه نکنید و یا برای خودتان زندگی کنید یا می توانید انتخاب کنید که برای خودتان هدف و انگیزه پیدا کنید تا رفتارهای او آزارتان ندهد ولی فقط شما برای خودتان می توانید یک رفتاری را انتخاب کنید شما نمی‌توانید کاری بکنید که او رفتارش را عوض کند  .شما گفتید که به شدت عاشق او هستید و این جای سوال دارد اگر کسی دائما از شما ایراد می گیرد و شما را آزار می‌دهد چگونه عاشقش هستید ؟در هر صورت با خودتان یک بار دیگه مسائل را مرور کنید .شما می توانید آینده خودتان را انتخاب کنید. می‌توانید بخواهید فردی کنار شما باشد یا فردی کنار شما نباشد ولی نمی‌توانید افراد را تغییر دهید.