بدقولی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1490 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام. من ۱۰ ساله ازدواج کردم خیلی از دست این رفتار همسرم خسته شدم همیشه یک قولی رو میده یا میگه فلان چیز رو میخریم و یا مثلا هفته دیگه این کار رو میکنیم بعد میزنه زیرش و وقتی اعتراض میکنم شروع میکنه به داد زدن و فحاشی به خدا خسته شدم بهش میگم این طوری من نمیتونم بهت اعتماد کنم و یا بهت تکیه کنم.راحت میگه به جهنم دیگه نمیتونم این رفتارشو تحمل کنم اتفاقا پدر ایشون هم همین طوری قرار بود در خرید خونه به ما کمک کنه ولی راحت زد زیرش. چی کار کنم که درست بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
شرح مختصری دادید که برای قضاوت و راهکار دادن نمیشه با دست باز عمل کرد. آیا تا به حال به این فکر کردید که علت این رفتار چی میتونه باشه یا از همسرتون پرسیدید؟بی شک‌ زندگی با فرد بدقول میتونه فشار روانی زیادی را برای فرد مقابل به همراه داشته باشه اما باید این مشکل رو با صحبت کردن و گرفتن مشاوره حل کرد. شما باید بدونید که نمیتونید هیچ فردی رو عوض کنید حتی اگه همسرتون باشه پس باید تلاش کنید از تاثیر بدقولی اون روی احساسات و زندگیتون صحبت کنید در واقع انتقاد سازنده کنید که در اون شخصیت همسرتون رو‌تهریب نمیکنید بلکه درباره رفتار نادرستش صحبت میکنید مثلا تو خیلی همسر خوبی هستی اما یکی از اشکالاتت اینه که بعضی اوقات به قولت عمل نمیکنی.
گاهی اوقات هم لازمه که فرد رو‌با پیامدهای رفتارش مواجه کرد.
توصیه من این هستش که حتما به یک زوج درمانگر مراجعه کنید تا راههای ارتباط موثر رو فرا بگیرید.
شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

عزیزم وقتی از همسرت چیزی میخوای و ایشون قول میده به این توجه کن که واقعا از ته دلش راضی به انجامش هست یا اصرار و‌ خواسته شما مجبور به قبول کردنش کرده؟ اگه هم دیدی فراموش میکنه با حالت طلبکاری ازشون درخواست نکن، بهش بگو عزیزم قرار بود .... مشکلی پیش اومده؟ بزار بدونن که اگه کاری و انجام نمیدن بازخواست نمیشن و شما درکشون میکنید.

آنقدر به همسر گیر نده.از خانواده همسرت توقع هر چیزی نداشته باش.