بداخلاقی های همسرم و تصمیم برای طلاق

با سلام و خسته نباشید .من ۴ ساله ازدواج کردم در این مدت شاید فقط ۱ماه با همسرم مثل آدم زندگی کردیم همیشه دعوا البته ایشون همیشه شروع کننده بوده هر بار به یک بهانه ای بهترین روزای عقد و نامزدی و بارداری و مادرشدنم رو برام زهرمار کرده نمیزاره تنها جایی برم حتی نمیزاره مهمونی زنانه شرکت کنم به زمین و زمان تهمت میزنه حتی مادرم سر کوچیک ترین کار دخترم باهام دعوا میکنه میگه تقصیرخانوادته در حالی که من ۲ هفته یکبار خونه پدرم میام و ۳ سال خونه مادرشوهرم زندگی میکردم دنبال بهونه میگرده خانوادم اشتباهی بکنن یا کوچک ترین حرفی بزنن مثل چماق بکوبه تو سرم سرکتک کاری که با من داشت چاقو کشید روی برادرم یک چیزایی مصرف میکنه خودش میگه تفننیه هر چیزی که فکرشو بکنید مصرف کرده و استدلالش اینه که من بچه نیستم میدونم چیکار کنم معتاد نشم با همه چیزش ساختم بخدا تو این۴ سال فقط یک مانتو برام خریده با این وجود بهونه هیچی نگرفتم درحالیکه شغل پر درآمدی داره این اواخر سر کوچکترین چیزی منو به باد مشت و سیلی و لگد گرفته تاهفته پیش که اومدم خونه پدرم و رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم تو رو خدا ازتون خواهش میکنم یک راهی برام روشن کنید دیگه خسته شدم نمیدونم چیکارکنم طلاق بهترین راه نیست به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

درک ميكنم شرايط سختی داريد  .

اما دوست عزيز اگر روابط ناموفقی داريم بايد فكر کنیم ببينيم سهم خودمان در اين اتفاقات چقدر است؟ آيا همسرتان از اوايل زندگی همينگونه برخورد ميكردند؟ علت رفتارهای همسرتان چيست؟ آيا علتی وجود دارند ؟ چقدر همسرتان راميشناشيد؟ آيا برای بهتر شدن رابطه تان اقدامی كرديد؟ چقدر خودتان را مقصر ميدانيد؟ كيفيت روابط عاطفی شما چگونه است؟ عكس العمل شما در مقابل رفتارهای ايشون چگونه است؟ مشكل كجاست؟ كيفيت روابط همسرتان با خانواده شما چگونه است ؟ آيا مسئله ای بين آنها وجود دارد؟

در مورد چيزهايی كه مصرف ميكنند اطلاعی داريد ؟

آيا تا به حال اقدامی انجام داده ايد ؟؟

آيا همسرتان تا به حال اقدام به ترک كرده اند؟ آيا شما اين خواسته را از ايشان داشتيد ؟ چقدر برای آرامش زندگيتان تلاش كرديد ؟

بعد از پاسخگويی در خدمتتان هستم🙏🏻🌷