سلام وقتتون بخیر چند وقتیه احساس میکنم زیر دلم نبض میزنه و صبح ها حالت تهوع عجیبی و از بوی غذاها بدم میاد البته چند هفته پیش ولع شدید به خوردن داشتم و خوابم فوق العاده زیاد بود ولی الان حالت تهوع دارم و بی خوابم دو روز پیش هم یک مایعی حالات مثل آبریزش ازم خارج شد. نوک سینه ام هم درد میکنه و کمر دردهای مشکوک هم دارم وقتی دراز میکشم دور و بر نافم هم احساس حرکت میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
اطلاعات دقیق ندادید
اگر تعویق پریود داشته اید که باید آزمایش بارداری انجام دهید.اگر هنوز به موعد پریودتان مانده این علائم را میتوان به حساب تخمک گذاری گذاشت