کیت تخمک گذاری

سلام.ماه قبل از کیت استفاده کردم که دوروز فقط در حد هاله رنگ داشت و من یک شب درمیون اقدام کردم و باردار نشدم

دوباره این ماه کیت گذاشتم روز ۱۲ کمرنگ بود روز ۱۴ یکم پررنگ تر شد ولی نه در حد خط بالایی و روز ۱۵ دوباره خیلی کمرنگ تر شد و روز ۱۶ باز پررنگ تر شد.یعنی از روز قبل پررنگ تر و از دوروز قبل کمرنگ تر

میخواستم بدونم چرا روند صعودی یا نزولی نداره و هی کمرنگ پررنگ میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ممکن است اشتباه استفاده کرده باشید. بعد از پاکی هر روز استفاده کنید تا وقتی که مثبت شود و بعد اقدام کنید. البته اگر قصد بارداری دارید بهتر است بعد از پاکی یکشب در میان نزدیکی کنید. شب خوش