احساس میکنم خانواده ام برادرم را بیشتر دوست دارند

باسلام. من خانم 34 ساله مجرد هستم که با خانوادم زندگی میکنم.برادر کوچکتر از خودم دارم که چند ساله ازدواج کرده. بعد از ازدواجشون نوع برخورد من با ایشون خیلی فرق کرد و دیگه مثل قبل با هم صمیمی نیستیم. از ازدواجبچگی همش احساس میکردم مادرم به برادرم بیشتر از من توجه داره اما به روی خودم نمیاوردم. اما الان مطمئنم که اشتباه نمیکردم. حتی احساس میکنم مادرم و پدرم خانم برادرم را هم بیشتر از من دوست دارند و این موضوع من را ناراحت و حساس کرده. یک ماه دیگه بچه داداشم به دنیا میاد اما من حس خوبی به هیچ یک از اعضای خانوادم ندارم. اینکه می بینم با باردارشدن خانم برادرم همه بهش بیشتر توجه میکنند باعث شده همش حسرت بخورم.احساس میکنم انگار چون ازدواج نکردم دیگه اون حمایت و محبت هر چند کم پدر و مادرم را ندارم .شما بگید من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه ناراحتی و حساسیت شما هستم . اما باید به یاد داشته باشیم که در سن 34 سالگی دیگر آن کودکان نیازمند به توجه و  حمایت عاطفی پدر و مادرمان نیستیم که با کم شدن این حمایت ها به هم بریزیم و حساس شویم. قبول دارم که همیشه حمایت ها و محبت های والدین برای ما رضایت بخش است اما وقتی که تبدیل به آدم هایی بزرگسال میشویم باید بتوانیم با حمایت های کمتر و استقلال بیشتر زندگیمان را اداره و پیش ببریم و گرنه چه تفاوتی با کودکان 3 یا 4 ساله داریم؟ به نظر می آید که توقعات شما در این سن از اطرافیان کمی زیاده و آن هم احتمالا به این دلیل است که شما منابع حمایتی را  فقط در بیرون از خود جستجو میکنید در حالیکه در این سن باید بتوانید با حمایت های درونی که در واقع حمایت و توجهی ست که خودتان به خودتان میتوانید داشته باشید تا حدی به این نارضایتی ها اعتدال ببخشید.به جای توقع از دیگران تمرکز خود را روی حمایت های درونی ای کنید که میتوانید از خود داشته باشید. اگر لازم شد حتما از یک روانشناس حضوری برای کمک هرچه بیشتر بهره ببرید. موفق باشید.