نقص توجه و تمرکز پسر 11 ساله

پسرم 11 سالشه کلاس پنجم است اصلا ریاضی بلد نیست جدول ضرب را کامل بلد نیست تقسیم نمیدونه یادش میدم تو خونه مینویسه فرداش دوباره یادش میره میخواستم بدونم ببرم دکتر دارو بده یا نه هم از ریتالین دادن دکتر میترسم هم نگران آینده بچم هستم تو رو خدا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست خوبم

اميدوارم خوب باشيد .

برای تشخيص قطعی مشكل پسرتان نياز به اطلاعات بيشتری هست و بايد حضورا به روانشناس مراجعه كنيد ،اما با توجه به آنچه گفتيد احتمالا پسرتان در توجه و حافظه فعال مشكل داشته باشد و ممكن است اختلال يادگيری رياضی داشته باشد ،اصلا جای نگرانی و ناراحتی ندارد چون اين مشكلات قابل درمان هست ،برای بررسی حتما به درمانگر اختلال يادگيری مراجعه كنيد .

در مورد داروی ريتالين حتما بايد روانپزشک و يا روانشناس بالينی با توجه به نشانه ها تشخيص بيش فعالی بدهند و سپس زير نظر روانپزشک دارو با دوز مشخص مصرف شود .

موفق باشيد