درمان دیسک کمر

سلام پدرم و اقوام نزدیکم دچار درد های سیاتیک و دیسک هستند. برای من هم از حدود ۲۰ سالگی این دردها شروع شدند و نواحی مثل باسن ،کشاله ران، پشت ران و ساق و پایین کمر و پهلو و استخوان کناری لگن رو درگیر کرده و و قتی فعالیتم زیاد میشه چیز سنگین بلند میکنم و تو سرما میرم بدتر میشه من از ام ار ای وحشت‌ دارم به همین دلیل پیش دکتر نمی روم لطفا منو راهنمایی کنین چکار کنم (من فکر میکنم دیسک باشد)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

سلام و وقت بخیر
با این توضیحاتی که شما ارائه دادید نیاز هست که حتما پیش یک متخصص ستون فقرات مراجعه کنید و اگر هم نیاز به mri بود انجام دهید. قطعا ترس از انجام mri به اندازه جراحی ترس ندارد. پس هرچه سریعتر برای چک اپ به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
شاد باشید و تندرست