کمردردم یه ماه بعد از کورتاژ

با سلام من ۲۸ مهر سقط جنین داشتم با شیاف به دلیل عدم تشکیل قلب و ۳۰ مهر به خاطر بقایا کورتاژ شدم حالا بعد گذشت یه ماه کمر دردم ولی نه خیلی شدید. چی کار کنم لطفا کمکم کنید . کمرم زود خسته میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استراحت کنید. از نظر عفونت زنان چک شوید. ورزش کنید و اگر مشکل ادامه دار بود با یک ارتوپد مشورت کنید. با انجام برخی از نرمشها مشکل کمتر میشود. روز خوش