تجاوز و افسردگی

سلام خسته نباشید احساس میکنم دچار افسردگی شدم چون تنهایی رو دوست دارم تو جمع زود خسته میشم احساس میکنم هیچکی منو دوست نداره یا شاید هم واقعا دوستم ندارن خیلی خیلی زود عصبی میشم و خسته میشم کارهای روزمره رو دوست ندارم بی فکرم تصمیم قاطع ندارم همیشه بین دوراهی هستم برای کوچک ترین چیز ناراحت میشم از همه بدتر گفتم از این ناراحتم که کسی دوستم نداره فکر میکنم رفتار خوبی ندارم با بقیه همیشه احساس گناه دارم از دست کارام ناراحتم

نمیدونم در کودکی و نوجوانی که بهم تجاوز شده ربط داره یا نه ولی زیاد بهش فکر نمیکنم که بگم تأثیر از اون چیزاست چون به فراموشی سپردمشون و کمتر پیش میاد یادم بیوفته در این موردم اولین جایی هست که مطرح کردم تا حالا جایی نگفته بودم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم مواردی که فرمودید  فقط در حد اشاره بود و اطلاعات خیلی کمی دادید. مسائلی که مطرح کردید قطعا به کودکی و نوجوانی شما و آسیب هایی که خورده اید مربوط میشود خصوصا همانطور که گفتید چنین مسئله ای را تا به حال جایی مطرح نکردید بنابراین نتوانسته اید در اتاق درمان آن را حل کنید و اثرات نا مطلوب آن را به حداقل برسانید. مهم این نیست که شما چه قدر به این آسیب فکر میکنید. روان ما برای محافظت از خود تمام اتفاقات نا مطلوب و تروما ها را سرکوب میکند و به ناهشیار میفرستد. جایی که به آن دسترسی نداریم اما اثرات مخرب آن به هیچ وجه از بین نمیرود تا زمانی که نزد روانشناس به بررسی آن نپردازیم. پس در اولین فرصت به یک روانشناس زبده مراجعه بفرمایید و برای حل این مسائل از ایشان کمک بگیرید. موفق باشید.