کیست لوتئال در بارداری

900 بازدید 1 تبادل تجربه

یک کیست ۵/۵ سانتی هفته ششم داشتم ،هفته ۱۲ شده ۶ سانت، الانم ۱۴هفته ام نیاز به جراحی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

نیاز به رویت سونو و مشخصات کامل کیست و در صورت لزوم انجام آزمایش هست.

کیستهای بالای ۱۰ سانت در بارداری نیاز به عمل دارند

تجربه شما

سلام منم هفته هفتم بارداری فهمیدم این کیست جسم زرد‌ رو دارم به نظر شما مشکلی نداره خیالم راحت باشه؟

@a_z_i

همانطور که گفتم کیست بزرگتر از۱۰سانت در بارداری نیاز به جراحی دارد.

در مواردی جزیی کیست های کوچکتر هم ممکن  است پاره شده یاپیچش(تورشن) پیدا کنندو جراحی بخواهند