درد کلیه بعد از مصرف دیکلوفناک

سلام وقتتون بخیر

من چند وقته به خاطر سردرد قرص دیکلوفناک می خورم البته بدون تجویز پزشک و چند ساعت بعد درد کلیه هام شروع میشه و حدودا نصف روز طول میکشه از بین بره. میخواستم بدونم علتش چیه و آیا لازمه حضوری معاینه بشم؟

از پاسخ دهی شما ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خودسرانه دارو مصرف نکنید ابتدا بهتر است علت سردرد مشخص و درمان مناسب بگیرید از نظر مشکلات کلیوی هم بررسی شوید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش