سلام من هفته 26بارداری هستم، شبها همش بانگرانی می خوابم، همش نگرانم که وقتی خوابم به پشت نخوابیده باشم یا وقتی تو خواب می چرخم واسه بچه مشکلی پیش نیاد، دیگه کلافه شدم میشه راهنماییم کنین؟!!
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز لازم نیست خود را بیش از حد نگران کنید برای بچه مشکلی پیش نخواهد آمد بهتر است راحت و بدون هیچ نگرارنی در کمال آرامش بخوابید با تشکر