گریه و بیقراری کودک قبل از خواب

با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی های خوبتون.

پسر یکساله ام دو ساعت قبل خواب گریه و بیقرای میکنه ,خیلی به پدرش وابستگی داره و همش میخواد باباش بغلش کنه یک  لحظه هم زمین نگذارش و با اشاره دست به سمت وسایل خونه دراز میکنه .متاسفانه بازم با اینکه بغلش میگیره و هر چی که میخواد بهش میدیم بازم ناله و غر میزنه  اونقدر به خودش فشار میاره که بعد 2 سه ساعت به خواب میره و خیلی هم دیر وقت خوابش میگیره. بعضی شب ها باباش قایم میشه کل خونه رو دنبالش میگرده وقتی پیداش نمیکنه  کمتر گریه میکنه و زود به خواب میره میخواستم بدونم چیکار کنیم از لحاظ روانشناسی بهش لطمه نزنیم بغلش بگیریم یا نه باباش پنهان میشه کار درستیه علت این رفتارش چیه پسرم تنها بیماری که بهش دچار رفلاکس و حساسیت به گوشت گاو و تمام لبنیات داره لطفا راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

حتما"پسرتون رو به متخصص روانپزشکی کودک ببرید در اولین فرصت.

مضافا" که همیشه خوبه که بچه ها با پدر و مادرشون ارتباط داشته باشن و هرچقدر کیفیت ارتباطشون بهتر باشه، همون قدر ضامن بهداشت روانی بچه ها هست.

چرا قبل از خواب بابا باهاش بازی نمیکنه؟ چرا با هم دیگه حمام، آب بازی، ماساژ و ... انجام نمیدن.