سلام من هفته ٢٣ بارداری هستم تقريبا دو هفته است كه حس ميكنم با بزرگ شدن سينه هام خطوطی روی سينم ايجاد شده اما در كنار اين خطوط تاول های ريزی هم ميبينم روی سينم ايجاد شده كه در هفته اخير بيشتر شده اما اصلا خارش نداره و قرمز هم نيست و كاملا رنگ پوستم هست و فقط هم روی سينه هام هست الان بايد چكار كنم ؟ دليلش چی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. حتما باید نزد متخصص پوست ویزیت شوید. تا بررسی شود که آیا شروع استریا بارداری می باشد ویا بعضی بیماری های پوستی شایع در دوران بارداریست.؟