کم کاری تیروئید در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من کم کاری تیرویید دارم و تو هفته ی ۱۲متوجه شدم که تی اس اچم ۶.۹ است. نتیجه غربالگری اولم ان تی شد ۲.۷۷ریسک آزمایش خونمم بالا بود قراره تو هفته ۱۶ آمینوسنتز کنم. میخواستم بپرسم ممکنه بالا بودن تی اس اچم باعث کند دهن بودن جنین شده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

کم کاری تیرویید در صورت عدم مصرف دارو میتواند روی هوش جنین اثر منفی داشته باشد.

اما تاثیری بر نتیجه غربالگری ندارد و غربالگری جهت بررسی برخی اختلالات ژنتیک مثل سندرم داون، تریزومی ۱۳ و ۱۸میباشد.

تجربه شما

بله.سن تاثیر دارد و حتما در نتایج لحاظ میشود.به آزمایشگاه اطلاع دهید

ممنون از اینکه پاسخ دادین.

یک سوال دیگه هم داشتم که آیا سن مادر تاثیری تو نتیجه ان تی و تریزومی ها داره؟ آخه من ۳۱ سالمه و تو آزمایشا و سونوگرافی سنم رو ۲۴ ثبت کردن بخاطر دفترچه بیمه چون مال خودم نبود. ممکنه بالا شدن ان تیم و ریسک تریزومی بخاطر اشتباه در محاسبه سنم شده باشه؟