لذت نبردن از رابطه با همسر

من اصلا از رابطه جنسی لذت نمیبرم و برای اینکه شوهرمم نفهمد ادای لذت بردن رو با بعضی حرکاتم در میاورم تا او زودتر ارضا شود و رابطه تمام شود،مگر در حین رابطه ارتباط همسرم با شخص خیالی رو در ذهنم را تجسم کنم کمی لذت میبرم،ده ساله ازدواج کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما احتمالا یا کمبود میل جنسی دارید و یا دچار آنورگاسمی می باشید .
جهت درمان به اتفاق همسرتان به یک زوج درمانگر و یا یک روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه فرمایید .