کم حرف زدن پسر سه ساله

65 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسرم سه سال و دو ماهشه. خیلی کلمه میگه توی گفتن فعلا مشکل داشت که جدیدا فعلهای ترکی رو میگه اونم چنتا مثلا پاشو. ببین. بیا رو ترکی میگه دو. باخ. گه. چون با شوهرم ترکی حرف میزنیم ولی خودمون تهران زندگی میکنیم. میشه راهنمایی کنید. با خودش همیشه فارسی صحبت میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم
ببینید شما با دو زبانگی دارید به کودکتون فشار میارید و عملا همسرتون با ترکی صحبت کردن و شما و محیط اطرافش با فارسی صحبت کردن مجبورش کردید دو زبان رو یاد بگیره...طبیعتا شمام اگه میخواستین دو زبان رو یاد بگیرید هم زمان سختتون بود و کند میشدید
در کل تو بچه های دو زبانه گاها این تاخیر پیش میاد به خاطر دو زبانگی
اگر تو تبریز یا شهرهای ترک زبان بودید میگفتم فقط ترکی صحبت کنید اما اگر در تهرانید لطفا به همسرتون بگید با کودکتون و در کل در حضور کودک فقط فارسی حرف بزنند...بعد از حداقل ۴ ساگی که فارسی تثبیت شد اونوقت ترکی باهاش صحبت کنید و یاد میگیره.
موفق باشبد
​​​

تجربه شما

بسیار متشکرم از راهنمایی خوبتون.