استرس زیاد در بارداری

سلام.

من باردارم و متاسفانه خیلی استرس داشتم در طول دوران بارداریم بخاطر جواب آزمایشات و سونوگرافی ها.

گاهی با مطالبی روبه رو میشوم که بسیار بیشتر از بیشتر نگرانم می کنه

اینکه استرس باعث اتیسم میشه یا خیلی چیزهای دیگه

و همش همچین افکار منفی تو ذهنمه و خیلی ناراحتم.

انگار واقعا همچین اتفاقی برایم افتاده.

از شما درخواست کمک دارم.خیلی دارم اذیت میشم

من ده روز دیگه انشالا موقع زایمانم هست و این فکر بیشتر اذیتم میکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل لیسانس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
بهتون تبریک می‌گم،شما از ده روز آینده به طور رسمی مسئولیت شیرین و سنگین مادر شدن‌رو به عهده می‌گیرید و تازه با بهترین تجربه زندگیتون آشنا میشید،،
با توجه به گفته خودتون مبنی بر انجام آزمایشات مطمئنا جواب آزمایشاتتون رضایت بخش بوده که تشخیص به ادامه بارداری داده شده،هم‌چنین سن شما سنی مناسب برای یه بارداری سالم و به دنیا آوردن فرزندی سالمه...
معمولا احتمال ابتلا به اوتیسم بارداری در سنین بالای ۳۵ سال که کمبود آهن دارن و مادرانی با مسئله متابولیکی مثل اضافه وزن،دیابت و فشار خون  بیشتر از زنان سالمه؛یادتون باشه «احتمال»،،نه «صد در صد»
در برخی از موارد حاکی از وجود مقدار غیر عادی سروتونین و سایر انتقال دهنده‌های مغزیه که اونم با مصرف مکمل‌های غذایی و ویتامینه حل میشه و بهتره این مواردرو به متخصص بسپارید...
امروزه آزمایشات غربالگری هم اطلاعات کاملی شامل ارزیابی خطرات بالقوه‌رو تشخیص میدن و احتمال خطرات مربوط به جنین‌رو کاهش میدن و شدت دقیق بودنشون ممکنه کمی مادررو نگران بکنه...که امری کاملا طبیعیه
می‌بینید...!!!
میشه یه روز کامل درباره‌ش حرف زد اما...
زودتر به پیشواز اتفاق نیفتاده نرید،هر مادر بارداری مثل شما همین نگرانی‌هارو داره و خصوصا اگه فرزند اول باشه کاملا طبیعیه که در موردش بیشتر فکر کنید،بیاید افکار قشنگ‌تری‌رو جایگزینش کنید،،منتظر یه فرزند سالم باشید که از چند روز دیگه خواب و استراحت شمارو مشتاقانه خواهد گرفت و هر روز که بگذره به این لحظه زیبا نزدیک‌تر میشید،با وسائلش ور برید و وقت زیادی‌رو برای نگاه کردن اونها بگذارید،تا وقت دارید به اسمش فکر کنید،حدس بزنید شبیه به کی خواهد شد و برای خوب به ثمر رسوندنش نقشه بکشید و تا می‌تونید به جذابیت‌هاش فکر کنید،اگه فرصت دارید به مهد کودک‌ها و پارک بازی بچه‌ها سر بزنید و اونارو از نزدیک ببینید...
امیدوارم این چند روزرو به سرعت سپری کنید و فرزندتون‌رو در آغوش بگیرید
با آرزوی سلامتی