با سلام و خسته نباشید. مشکل من مادرشوهرمه عمم میشه جلوی همه خودشو خیلی خوب نشون میده ولی وقتی تنهایی حسابی با قیافه گرفتناش عصبیم میکنه .یک اخلاق بدی که داره خیلی به همسرم بها میده و من دوست دارم همسرم مستقل بار بیاد مثلا بهش گوشت و مرغ میده که یک موقع دست در جیبش نکنه یا سیب زمینی وپ یاز میده که نخره.. یک بار هم بهشون گفتم ندین من دوست ندارم دوست دارم شوهرم خودش بخره. گفتن واه واه از خدات باشه ما میدیم. پشت سرم حرف پیش جاری هاش میزنه که هانیه قبل دوست پسر داشته از کجا معلوم که الانم نداشته باشه منم به همسرم گفتم و با هم رفتیم پیشش که علت اینکه پشت سرم حرف میزنه چیه؟ وقتی بهش گفتیم شروع کرد خودشو به زدن و جیغ و گریه که من دوست دارم به همه حرف میزنم اصلا به شما چه!! من نمیخوام بگم من خیلی خوبم نه به خدا منم پشت سرش حرف میزنم چون اذیتم میکنه ولی هیچ وقت تو زندگیش دخالت نمیکنم یا نظر برای کاراش و تیپ و قیافش نمیدم. همیشه به من میگه زشت و بدهیکل من قبل زایمانم خیلی هیکلم قشنگ بود ولی چاق شدم بعد زایمان. هیکلم بد شده ولی دوست ندارم اون جلوی همه این حرفو بهم بزنه. من 20 سالمه تو رو خدا کمکم کنید حتی پدرشوهرم و برادر شوهرمم از من بدشون میاد اصلا وقتی منو میبینن سلام هم نمیدن به همسرم که میگم میگه تو مشکل داری ولی واقعا من مشکل دارم با این همه بی احترامی ؟ من اصلا قرص قلب درد مصرف نمیکردم ولی از عقدم قلب دردهای عجیبی داشتم دکتر رفتم نوار قلب گرفت گفت برای اعصابه همیشه حالم بده از اینکه نه شوهرم پشت هست هم اینکه اونا بی احترامی میکنن ما تو 5 سال زندگی مشترکمون 4 بار تا دادگاه برای طلاق رفتیم و برگشتیم اونم فقط برای دخالت های مادرش ممنون واقعا دوست دارم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه هستم که مادر شوهرتان رفتار هایی دارد که آزار دهنده است اما سوال من از شما این است که شما چه قدر از رفتار های ایشان تاثیر میپذیرید؟آیا نوع نگاهتان به خودتان همانی ست که مادرشوهر یا برادر شوهر و غیره به شما دارند؟ به نظر می آید که عزت نفس شما پایین است به همین دلیل است که نظر و حرف های دیگران انقدر برای شما مهم است که شما را وادار به استفاده از قرص کرده است. قبول دارم که همه ما انسان ها به توجه و احترام دیگران نیاز داریم اما هیچ گاه فراموش نکنیم که ما قادر نیستیم رفتار دیگران را عوض کنیم و آنها را تغییر دهیم اما میتوانیم در برابر رفتار های دیگران به گونه ای رفتار کنیم که کمترین آسیب را بخوریم. ضمن اینکه شما مادری هستید که کودک شما به شکل مستقیمی از شما الگو میگیرد و همانی میشود که شما هستید پس شما نه تنها مسئول حفاظت از خود بلکه باید الگوی مناسبی برای کودک خود باشید. هیچ کودکی در کنار مادری که ضعیف است احساس امنیت نمیکند. پس انقدر خود را دست کم نگیرید. به خودتان بپردازید. خود را با فعالیت هایی که دوست دارید سرگرم کنید و مهارت های جدیدی کسب کنید.اگر اندامتان را دوست ندارید برنامه ریزی کنید و سعی کنید که به اندام دلخواهتان برسید. خودتان و کودکتان را در اولویت بگذارید وکارهایی را انجام دهید که باعث شود حس بهتری به خود داشته باشید. به حرف های محیطی توجهی نکنید. اگر لازم است برخی رفتار هایتان را اصلاح کنید و سعی کنید تعاملتان را با خانواده همسرتان ترمیم کنید. اگر تلاش کردید و نشد اشکالی ندارد. از اینکه آنها و رفتارهایشان موضوع مهم زندگی شما باشند به شدت دوری کنید و به جای غیبت کردن پشت سرشان که احتمال دارد به گوششان برسد در دفتری تمام حس های بدتان را نسبت به آنها بنویسید و تخلیه هیجانی انجام دهید و در آخر با همسرتان دوستانه صحبت کنید و برای اینکه تعامل بهتری با هم داشته باشید برنامه بریزید. میتوانید از خواسته ها و نیاز های هم مطلع شوید و در جهت رفع آن اقدام نمایید. اگر لازم بود از مشاوره حضوری کمک بگیرید. خواندن کتاب عزت نفس در ده گام  نوشته دیوید برنز هم میتواند بسیار مفید باشد.موفق باشید.