سلام

من 6 هفته پیش ( روز 4 دوره قبل پریود) رابطه مقعدی داشتم به خواست و اصرار نامزدم. که منی هم روی باسنم ریخته شد ، بعد از آن هم دیگه رابطه نداشتم. با تاخیر 1 هفته ای پریود شدم. مثل دفعات گذشته با این تفاوت که 2 روز قبل از شروع پریود لکه بینی داشتم و بعد پریود شدم به مدت 7 روز و روز 8 هم کمی لکه بینی .

با این اوصاف احتمال بارداری هست؟ درد خاص و حساسیت و حالت های خاصی ندارم فقط تمام مدت احساس دلشوره و استرس میکنم. خیلی نگرانم. آخه سر موضوعی با نامزدم دعوا کردیم و الان 20 روزکه هیچ خبری ازش ندارم.

لطفا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خانم عزيز، خير باردار نيستيد و اين احتمال اصلا وجود ندارد.