سلام پسرمن دو سال و دو ماهشه خواهر بزرگتری داره و با بچه های فامیل خوب بازی میکنه ولی با یک سری اقوام که دیر به دیر میبینمشون دیرترخو میگیره و تقریبا ده بیست دقیقه طول میکشه. در بین کلمات من و بده و مامان و بیا و بابا و آجی میگه ولی گاهی کلمه ای روبلده ولی نمیگه

با ماشینش بازی میکنه و بابرج هیجان وحلقه های رنگی و اصلا تو بازی کردناش اختلالی ندیدم و الان شش ماهه قان قان و بیب بیب هم میگه

ارتباط چشمی هم داره و گاهیم خشونت رفتاری داره مثلاً با خواهرش بازی میکنه و اون میزنه این هم شروع به زدن میکنه و تا زمانیکه خودم و عصبی نشون ندم و یا نگم برو تو اتاق به کارش ادامه میده...

از دو سالگی از پوشک گرفتمش و راحت قبول کرده..

بیشتر با افراد سن بالا بین مردا خو میگیره مثلا خونه خاله همسرم باشوهرشون بازی کرد و ماشین چوبی داشتن با مکعب رنگی داخل ماشین میچید و حرکت میکرد و نخ ماشین میکشید...

گاهی یک ساعت سرگرم اون بازی برج هیجان وگاهی سه چهار روز بازی نمیکنه باهاشون و به انیمیشن و گوشی علاقه نشون میده.

یه غریبه تو کوچه و خیابون میبینه راحت ارتباط برقرار نمیکنه

برای درخواست چیزی اشاره میکنه و اشاره میکنم به نشانه ی بله و نه تایید و رد میکنه.

نسبت به اسمشم همیشه واکنش نشون میده

دکترش فقط ارتباط چشمی و ارتباط با همسالان قبول داره و میگه اوتیسم نداره

بنظرتون پسرم اوتیسم داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر
چه تاریخچه خوب و کاملی ارایه دادید و توصیفاتتونم خوب بود
ببینید اتیسم رو روانپزشک تشخیص میدند اما اگ نطر منو میخواید نه به نظر من اتیسم نیست
برای این که بگیم اتیسم هست باید ارتباطات اجتماعی,گفتار و زبان,و رفتارهای کلیشه ای و علایق تکراری کودک رودر نظر بگیریم که کودک شما درین بخش ها خوبه اما تاخیر زبانی داره چون دو سالگی ما انتظار نداریم همش با اشاره باشه حداقل اشاره ها با گفتارند و اینک جمله سازی شروع میشه پس کودک شما اتیسم نیست تاخیر گفتارو زبان داره.
​​

تجربه شما

ممنونم خانم دکتر واقعا نیازداشتم به جوابتون

خانم دکتر عزیز جالب تر اینکه پسر من تو خونه خیلی ازکلمات میگه ولی خونه مادرهمسرم و خاله شون و...به زورحرف میزنه و اینکه فقط اشاره میکنه کسی باورنمیکنه که تو خونه یه سری کلمات میگه این بیشتر اذیتم میکنه

ازاقواممون گفتن ببرید تست شنوایی و... دکترش دید و گفت سالمه

ولی باز احساس کردم نیاز به تجربه کسیکه علمشو داره و با بچه های بیش فعال و اتیسم و...سروکاردارن سوالمو مطرح کنم

همه سوال وجوابهاتون درباره اتیسم مطالعه کردم

پسر من تو روابط و...خوبه ولی گاهی بقیه آدم و به شک میندازن اینکه بچه های همسن تو خانواده همسرم هستن که خیلی گسترده ست دایره  لغاتشون از پسرمن  و جمله بندیم میکنن حتی برام اذیت کننده و شک برانگیزبود...

خانم دکتر عزیز درضمن پسرم یه سری کلمات مثل نه و بده و شیر هم کامل تو جمله بکار میبره

ولی یه سری کلمات مثل رنگها حیوانات وقتی صداشونو میشنوه میگه یا رنگ ببینه خواهرش تکرار میکنه میگه و .الا نمیگه

یا شعرهای کودکانه رو وقتی میزارم همراهش میخونه یا هر آهنگی که دوست داره میذاره ومیخوونه...

بابچه هام خوب رفتار میکنه فقط با یه بچه تو فامیل مشکل داره اونم چون چندین بار زدتش

با بچه های بزرگتر خیلی بازی میکنه