سلام و خسته نباشید

من هیچ وقت برنامه غذایی و رژیم غذایی خاصی نداشتم وزنم همیشه 60 بود و هیچ وقت احساس ضعف نمیکردم و خیلی اشتهام زیاد بود یک مدتی بخاطر شرایط کاریم روزی یک وعده بیشتر وقت نداشتم غذا بخورم و اونم فقط شام بود که به علت خستگی اونم نصف و نیمه رها میکردم حدود هشت ماه این روال زندگیم بود بعد یه مدت که بیکار شدم اشتهام تغییری نکرده بود و باز خوراکم خوب شد و هیچ احساس ضعفی نداشتم الان تقریبا پنج الی شش ماه که هنگام غذا خوردن معده ام درد میگیره و احساس ضعف میکنم بیشتر وقتا هم ضعف معده و درد به اندازه ای بهم فشار میاره که اصلا نمیتونم چیزی بخورم حتی به دو روز هم میرسه که نمیتونم چیزی بخورم پیش دکتر هم رفتم واسه که علت مشکلمو بدونم با کلی آزمایش گفت هیچ مشکلی ندارم و حتی نیاز به دارو هم ندارم حالا اگه میشه لطفا شما کمکم کنید واقعا مشکل خاصی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
ممکن است این رژیم غذایی غلط منجر به ورم و التهاب معده شده باشد. بهتر است یک آندوسکوپی انجام دهید. در مورد غذا هم بهتر است 3 وعده کوچک و 3 میان وعده سبک تعریف نمایید تا معده مدت طولانی خالی نماند.