اسهال و استفراغ در کودک

سلام پسرم یکسال و هفت ماهشه .اسهال و استفراغ داره .لطفا راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دراستفراغ بهتر است به اجبار وادار به نوشیدن و خوردن نکنید.حدودا بعداز نیم تا یک ساعت که تهوع و استفراغ نداشت با حجم کم مایعات شروع شود که بهتر است فاقد قند و کمی سرد باشد که معده را کمتر تحریک کند.موز، سیب ، نان برشته ، کته به همراه ماست پروبیوتیک ، سوپ گوشت می توانند در اسهال و استفراغ مصرف شوند.و همچنین  پرهیز از غذاهای چرب و سرخ کردنی و سبزیجات خام و آبمیوه های آماده که حاوی افزودنی اند.
در صورت تکرار و تشدید به پزشک مراجعه کنید.